Bilete de avion ieftine spre Astana

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Astana pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Astana din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Astana fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Astana sunt cele mai solicitate în lunile August, Iulie și Februarie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Astana este în Aprilie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Astana este deservit de către aeroporturile: Astana International. Zborurile directe spre Astana sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Air Astana.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Astana poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Astana din timp.

Informații generale despre Astana

Astana se află în Kazahstan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TSE. Populația în Astana este aproximativ 345604 de rezidenți.

Fusul orar în Astana: Asia/Qyzylorda UTC +0600, diferența de timp între Astana și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Astana

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Astana: