Bilete de avion ieftine spre Ashgabat

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Ashgabat pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Ashgabat din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Ashgabat fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Ashgabat sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Ashgabat este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Ashgabat este deservit de către aeroporturile: Ashgabat International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Ashgabat poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Ashgabat din timp.

Informații generale despre Ashgabat

Ashgabat se află în Turkmenistan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ASB. Populația în Ashgabat este aproximativ 727700 de rezidenți.

Fusul orar în Ashgabat: Asia/Ashgabat UTC +0500, diferența de timp între Ashgabat și Chișinău este de plus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.