Bilete de avion ieftine spre Amman

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Amman pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Amman din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Amman fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Amman sunt cele mai solicitate în lunile Noiembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Amman este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Amman este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Queen Alia. Zborurile directe spre Amman sunt deservite de 3 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Royal Jordanian.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Amman poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Amman din timp.

Informații generale despre Amman

Amman se află în Iordania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - AMM. Populația în Amman este aproximativ 1275857 de rezidenți.

Fusul orar în Amman: Asia/Amman UTC +0300, diferența de timp între Amman și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Amman

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Amman: