Bilete de avion ieftine spre Alor Setar

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Alor Setar pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Alor Setar din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Alor Setar fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Alor Setar sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Alor Setar este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Alor Setar este deservit de către aeroporturile: Sultan Abdul Halim.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Alor Setar poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Alor Setar din timp.

Informații generale despre Alor Setar

Alor Setar se află în Malaysia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - AOR. Populația în Alor Setar este aproximativ 217368 de rezidenți.

Fusul orar în Alor Setar: Asia/Kuala_Lumpur UTC +0800, diferența de timp între Alor Setar și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.