Bilete de avion ieftine spre Almaty

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Almaty pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Almaty din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Almaty fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Almaty sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Almaty este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Almaty este deservit de către aeroporturile: Almaty International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Almaty poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Almaty din timp.

Informații generale despre Almaty

Almaty se află în Kazahstan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ALA. Populația în Almaty este aproximativ 2000900 de rezidenți.

Fusul orar în Almaty: Asia/Almaty UTC +0600, diferența de timp între Almaty și Chișinău este de plus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.