Bilete de avion ieftine spre Alexandria

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Alexandria pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Alexandria din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Alexandria fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Alexandria sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Alexandria este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Alexandria este deservit de către aeroporturile: Alexandria International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Alexandria poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Alexandria din timp.

Informații generale despre Alexandria

Alexandria se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - AEX. Populația în Alexandria este aproximativ 47889 de rezidenți.

Fusul orar în Alexandria: America/Chicago UTC -0500, diferența de timp între Alexandria și Chișinău este de minus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.