Bilete de avion ieftine spre Alahsa

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Alahsa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Alahsa din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Alahsa fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Alahsa sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Alahsa este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Alahsa este deservit de către aeroporturile: Al-Ahsa International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Alahsa poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Alahsa din timp.

Informații generale despre Alahsa

Alahsa se află în Arabia Saudită. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HOF. Populația în Alahsa este aproximativ 293179 de rezidenți.

Fusul orar în Alahsa: Asia/Riyadh UTC +0300, diferența de timp între Alahsa și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.