Bilete de avion ieftine spre Al Baha

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Al Baha pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Al Baha din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Al Baha fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Al Baha sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Al Baha este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Al Baha este deservit de către aeroporturile: Al-Baha Domestic.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Al Baha poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Al Baha din timp.

Informații generale despre Al Baha

Al Baha se află în Arabia Saudită. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ABT. Populația în Al Baha este aproximativ 88419 de rezidenți.

Fusul orar în Al Baha: Asia/Riyadh UTC +0300, diferența de timp între Al Baha și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.