Bilete de avion ieftine spre Abu Dhabi

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Abu Dhabi pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Abu Dhabi din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Abu Dhabi fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Abu Dhabi sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Abu Dhabi este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Abu Dhabi este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Abu Dhabi, Abu Dhabi Yas Island SPB.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Abu Dhabi poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Abu Dhabi din timp.

Informații generale despre Abu Dhabi

Abu Dhabi se află în Emiratele Arabe Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - AUH. Populația în Abu Dhabi este aproximativ 603492 de rezidenți.

Fusul orar în Abu Dhabi: Asia/Dubai UTC +0400, diferența de timp între Abu Dhabi și Chișinău este de plus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.