Bilete de avion ieftine din Phuket

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Phuket pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Phuket spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Phuket fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Phuket sunt cele mai solicitate în lunile Iunie, Noiembrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Phuket este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Phuket este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Phuket. Zborurile directe din Phuket sunt deservite de 12 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Singapore Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Phuket poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Phuket din timp.

Informații generale despre Phuket

Phuket se află în Thailanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HKT. Populația în Phuket este aproximativ 89072 de rezidenți.

Fusul orar în Phuket: Asia/Bangkok UTC +0700, diferența de timp între Phuket și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe din Phuket

Zboruri directe spre orașele:
Zboruri directe spre țările:

Companiile aeriene care operează zboruri din Phuket: