Bilete de avion ieftine din Nimes

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Nimes pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Nimes spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Nimes fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Nimes sunt cele mai solicitate în lunile Iunie, Iulie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Nimes este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Nimes este deservit de către aeroporturile: Nîmes–Alès–Camargue–Cévennes. Zborurile directe din Nimes sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană RyanAir (Ireland).

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Nimes poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Nimes din timp.

Informații generale despre Nimes

Nimes se află în Franţa. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - FNI. Populația în Nimes este aproximativ 148236 de rezidenți.

Fusul orar în Nimes: Europe/Paris UTC +0200, diferența de timp între Nimes și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri din Nimes: