Bilete de avion ieftine din Longyearbyen

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Longyearbyen pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Longyearbyen spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Longyearbyen fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Longyearbyen sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Longyearbyen este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Longyearbyen este deservit de către aeroporturile: Svalbard Airport, Longyear.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Longyearbyen poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Longyearbyen din timp.

Informații generale despre Longyearbyen

Longyearbyen se află în Norvegia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LYR. Populația în Longyearbyen este aproximativ 2060 de rezidenți.

Fusul orar în Longyearbyen: Europe/Oslo UTC +0200, diferența de timp între Longyearbyen și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.