Bilete de avion ieftine din Klagenfurt

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Klagenfurt pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Klagenfurt spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Klagenfurt fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Klagenfurt sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Klagenfurt este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Klagenfurt este deservit de către aeroporturile: Klagenfurt.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Klagenfurt poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Klagenfurt din timp.

Informații generale despre Klagenfurt

Klagenfurt se află în Austria. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KLU. Populația în Klagenfurt este aproximativ 90610 de rezidenți.

Fusul orar în Klagenfurt: Europe/Vienna UTC +0200, diferența de timp între Klagenfurt și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.