Bilete de avion ieftine din Jakarta

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Jakarta pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Jakarta spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Jakarta fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Jakarta sunt cele mai solicitate în lunile Iulie, Mai și Ianuarie. Cererea cea mai mică la zboruri din Jakarta este în Iunie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Jakarta este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Jakarta Soekarno-Hatta, Halim Perdanakusuma International. Zborurile directe din Jakarta sunt deservite de 8 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Indonesia AirAsia.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Jakarta poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Jakarta din timp.

Informații generale despre Jakarta

Jakarta se află în Indonezia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JKT. Populația în Jakarta este aproximativ 8540121 de rezidenți.

Fusul orar în Jakarta: Asia/Jakarta UTC +0700, diferența de timp între Jakarta și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe din Jakarta

Zboruri directe spre orașele:
Zboruri directe spre țările:

Companiile aeriene care operează zboruri din Jakarta: