Bilete de avion ieftine din Alexandroupolis

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Alexandroupolis pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Alexandroupolis spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Alexandroupolis fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Alexandroupolis sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Alexandroupolis este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Alexandroupolis este deservit de către aeroporturile: Alexandroupolis International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Alexandroupolis poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Alexandroupolis din timp.

Informații generale despre Alexandroupolis

Alexandroupolis se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - AXD. Populația în Alexandroupolis este aproximativ 52979 de rezidenți.

Fusul orar în Alexandroupolis: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Alexandroupolis și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.