Bilete de avion ieftine din Al Baha

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Al Baha pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Al Baha spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Al Baha fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Al Baha sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Al Baha este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Al Baha este deservit de către aeroporturile: Al-Baha Domestic.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Al Baha poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Al Baha din timp.

Informații generale despre Al Baha

Al Baha se află în Arabia Saudită. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ABT. Populația în Al Baha este aproximativ 88419 de rezidenți.

Fusul orar în Al Baha: Asia/Riyadh UTC +0300, diferența de timp între Al Baha și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.