Bilete de avion ieftine din Abha

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Abha pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion din Abha spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Abha fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Abha sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Abha este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Abha este deservit de către aeroporturile: Abha Regional.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Abha poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete din Abha din timp.

Informații generale despre Abha

Abha se află în Arabia Saudită. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - AHB. Populația în Abha este aproximativ 210886 de rezidenți.

Fusul orar în Abha: Asia/Riyadh UTC +0300, diferența de timp între Abha și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.