Prețuri la bilete de avion spre Zimbabwe

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Zimbabwe pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Zimbabwe este o țară de dimensiuni mici din sudul Africii, ce oferă o varietate uimitoare de frumuseți naturale și peisaje spectaculoase, de la faimoasa cascadă Victoria până la bolovanii ca de marmură de pe dealurile Motopo, munții verzi din lanțul estic, parcurile naționale pline de animale sălbatice și ruinele antice. Țara a rămas neatinsă de europeni până la sosirea exploratorilor, misionarilor, vânătorilor care căutau fildeș și a comercianților. Băștinașii au fost înlăturați de populațiile Bantu, sosiți din zonele ecuatoriale. Capitala țării, Harare, a fost întemeiată în anul 1890.

Printre atracțiile turistice care vă întâmpină în Zimbabwe se numără: Harare - un oraș curat și sofisticat, cu arhitectură contemporană, parcuri și grădini, cum sunt Parcul de Lei și Gheparzi, Grădinile de Păsări Lavon și Grădina Botanică Ewanrigg; Bulawayo –cu atracții precum ruinele antice Khami și Parcul National Rhodes Matopos, cu formațiuni exotice uriașe din granit, picturi rupestre și mormantul lui Cecil Rhodes; Monumentul Național Zimbabwe Maret - cel mai mare complex de ruine din Africa, la sud de piramidele din Egipt; Parcul Național Hwange - cuprinde unul dintre marile sanctuare pentru elefanți din Africa, cu peste 40.000 de exemplare, lacul Kariba, șirul de munți și peisajul cu vegetație luxuriantă - o zonă excelentă pentru drumeții.

Turiștii din Zimbabwe pot fi găsi aici celebrări de muzică, artă, film și dans. Cele mai importante festivaluri și evenimente culturale sunt Festivalul Internațional de Arte din Harare, Festivalul de Dans Tradițional Jikinya, menit să păstreze vie tradiția dansului local, Festivalul de Jazz etc. Pentru cei care doresc să viziteze Zimbabwe, compania aeriană KLM oferă curse regulate spre capitala țării.