Prețuri la bilete de avion spre Zambia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Zambia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Zambia este situată în centrul Africii Australe, dispune de o climă tropical, o vegetație reprezentată de savană, palmieri, baobabi, pădure tropical cu esențe de mahon și o fauna variată. Nordul Rhodesiei, ce făcea parte din Federația Rhodesiei și Nyasaland, a devenit în octombrie 1964 națiunea independentă Zambia, locuitorii săi fiind în cea mai mare parte vorbitori de Bantu.

Încă neexplorată din punct de vedere turistic, Zambia atrage printr-o abundență de obiective naturale și sporturi extreme, câștigându-și reputatia de centrul aventurii de pe continent. Principala atracție a țării este Cascada Victoria de pe fluviul Zambezi, situate între Zambia și Zimbabwe, oferind atât priveliști spectaculoase ale apei, cât și o mulțime de activități pline de adrenalină, precum rafting, bungee jumping de la peste 100 de metri, canoe, safari, plimbări cu șalupa de-a lungul torentelor de munte și multe altele. Parcurile naturale sunt înțesate de păsări și animale mai mari, cel mai important fiind Parcul Național Luangwa de Sud. O altă atracție turistică este safari-ul – ce oferă oportunitatea de a vă bucura de sălbăticia Africii, de posibilitatea de cazare în cele mai luxoase hoteluri, de a fotografia și admira animalele în mediul lor natural și de a face plimbări cu mașinile de teren, elicopterul sau balonul cu aer cald. Zambia deține, de asemenea, obiective precum: atracțiile capitalei Lusaka - Satul cultural Kabwata, dedicat păstrării artei și tradițiilor indigene, Grădina Botanică și Zoologicș Munda Wanga și Muzeul Național Lusaka; Barajul Mindolo, capitala turistică a țării - Livingstone, Parcul Național Luangwa Sud – unde vă puteți caza printre elefanți, hipopotami, lei, zebre, girafe, antilope, maimuțe și copaci exotici înfloriți etc.

Participarea la un festival traditional sau o ceremonie în Zambia este cu siguranță un moment important al fiecărei vacanțe. Sunt multe triburi care celebrează ritualuri, istoria și credințele spiritual într-o manieră plină de culoare, dans și tobe. Ku-omboka este unul dintre cele mai cunoscute, urmat de Likumbi Lya Mize. Un alt eveniment cultural este Festivalul Cultural-Artistic din Livingstone, care celebrează artiștii din Zambia, de la dansatori la pictori. KLM și British Airways oferă curse de linie spre această țară fascinantă.