Prețuri la bilete de avion spre Turcia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Turcia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Стоимость билетов в Turcia зависит от сезона, города вылета, авиакомпании и наличия распродаж. Ниже список самых дешевых авиабилетов в Turcia, найденных нашими посетителями за последние 48 часов:

Întinsă pe două continente, Turcia se află în proporție de 97% pe continentul asiatic și 3% pe continentul european având deschidere la Marea Mediterană și la Marea Neagră. Turcia a fost de-a lungul istoriei sale una dintre cele mai mari puteri ale lumii, în secolul XV luând numele de Imperiul Otoman care se extinde cucerind părți din Anatolia, Balcani și Levant. Ajuns la întinderea maximă, Imperiul Otoman acoperea Anatolia, Africa de Nord, Orientul Apropiat, Europa de sud-est și Caucazul. Imperiul Otoman a căzut în urma Primului Război Mondial, rămășițele acestuia formând Republica Turcă de astăzi.

În prezent, Turcia este una dintre cele mai căutate destinații turistice. Pe lângă stațiunile și plajele atât de cunoscute, în Turcia puteți vizita unul dintre cele mai bine păstrate teatre ale antichității - Teatrul Aspendos; Pamukkale, “castelul din bumbac” vestit pentru terasele sale de culoare albă; Biblioteca lui Celsus - construită în jurul anului 125 e.n; Muzeul Sfânta Sofia din capitala Istanbul - bazilică patriarhală ortodoxă construită în secolul VI pentru împăratul bizantin Iustinian care a servit ca templu creștin până la invazia otomană; Cappadocia - unul dintre artefactele unice ale naturii, Muntele Nemrut faimos pentru sculpturile de aici; Hornurile de basm din Göreme – formațiuni stâncoase unice; Moscheea albastră cu cele șase minarete ale sale și cu arhitectura impresionantă, Palatul Dolmabahce; faimoasa Troia, locul legendar unde s-au întâmplat evenimentele din Războiul troian; Demre - un oraș antic grecesc, castelul Marmaris care se presupune că a fost construit inițial cu mai mult de un mileniu î.Hr. de către ionieni și lista poate continua.

În Turcia au loc numeroase evenimente cu tradiție printre care se numără Festivalul Caucazului, Festivalul Internațional de Film de la Istanbul, Festivalul Lalelelor, Cursele de yachturi Bodrum Cup, Troia Reinviată, Festivalul Internațional de Muzică din Izmir și multe altele. Fiind una dintre cele mai faimoase destinații turistice, în Turcia puteți ajunge prin numeroase companii aeriene: Tarom, Pegasus Airlines, Turkish Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa, Air France sau KLM.