Prețuri la bilete de avion spre Tadjikistan

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tadjikistan pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Tadjikistan este un stat interior, aflat în partea centrală a Asiei, cu relief predominant alpin, ideal pentru drumeții aventurieri, iar vechile rute ale Drumului Mătăsii încorporează unele dintre cele mai fascinante peisaje, oferind o incursiune într-o eră mai prosperă. Țara s-a format în anul 1990, odată cu destrămarea Uniunii Sovietice, și a stat în umbra unui război civil necrutător până în 1997, când s-a semnat un tratat de pace.

Potențialul turistic al țării este reprezentat de: capitala Dushanbe - faimoasă pentru târgul de luni și statuile din epoca sovietică, orașul Khorog - excelent punct de plecare spre Munții Pamir, cele șapte lacuri Muragazor - faimoase pentru schimbarea de culoare în timpul zilei, Portul Hissar - ce conține o citadelă ruinată, două seminarii islamice, un caravanserai și un mausoleu, rămășițele templului budist de lângă Kurgan-Tyube - de unde provine cea mai mare statuie a lui Buddha din centrul Asiei, Munții Pamir - una dintre cel mai puțin explorate regiuni din lume.

Festivalurile din Tadjikistan sunt relaționate cu evenimentele din calendarul religios, mulți dintre locuitori luând parte la sărbătorile de la sfârșitul întregii luni a Ramadanului. Sărbătorile implică, de obicei, muzică și mancare, cu comunități ce se reunesc pentru a se bucura împreună. Festivalurile regionale, cum este cel din primăvară, Festivalul Lalelelor (Sayri Guli Lola), plin de culoare, sunt o bună modalitate pentru vizitatori de a cunoaște mai bine tradițiile și cultura acestui tărâm fascinant. Companiile aeriene ce oferă curse de linie spre Tadjikistan sunt Turkish Airlines și Flydubai.