Prețuri la bilete de avion spre Samoa, American

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Samoa, American pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Samoa Americană este o țară din Oceania, ce cuprinde cele mai estice insule din Arhipelagul Samoa, aproximativ 90% din populație fiind polinezieni, care și-au păstrat stilul de viață tradițional până când acesta a fost schimbat de puterile coloniale occidentale. Teritoriul țării a fost locuit din anul 1000 î.Hr. Olandezul Jacob Rogeveen a fost primul european care a pășit pe acest teritoriu. Misionarii au contribut la înlocuirea religiei tradiționale cu cea a creștină, aceasta fiind foarte asemănătoare cu religia indigenă.

La fel ca multe alte insule din Pacific, Samoa Americană prezintă ca principale atracții apele sale de coastă, în special recifele de corali spectaculoase, ideale pentru scufundări și snorkeling. Pe lângă acestea, pot fi amintite ca obiective: capitala Pago Pago, vârful Muntelui Alava, ce oferă vizitatorilor o panoramă asupra întregii insule, Parcul Național Samoa Americană, Insula Ofu – constituie principala atracție, dispune de o plajă de 4 km considerată una dintre cele mai frumoase din Pacific, Insula Tau - fost centru cultural și spiritual al Polineziei, oferă situri importante legate de istoria culturală a Insulelor Samoa, în particular, și a insulelor din Pacific, în general.

Ca un teritoriu american, Samoa Americană deține multe din sărbătorile publice din Statele Unite ale Americii. Totuși, țara își celebrează Ziua Steagului pe 17 aprilie, ziua în care a devenit oficial un teritoriu al Statelor Unite, în 1900. Ziua Descoperitorului, cum este numită Ziua lui Columb în Samoa Americană, este o sărbătoare ce durează o săptămână, și marchează descoperirea unei noi lumi de către Christopher Columb și creșterea propriei industrii turistice a țării.