Prețuri la bilete de avion spre Rwanda

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Rwanda pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Cunoscută și sub denumirea de "Tărâmul celor o mie de coline", Rwanda este o țară de dimensiuni mici din centrul Africii, cu un peisaj frumos, alcătuit din plantații de ceai, munți colturoși și vulcani înalți, fiind dedicată mai ales ecoturismului, adăpostind cel mai mare număr de gorile de munte în Parcul Național Vulcani. Locuită inițial de pigmei, Rwanda era formată din două grupuri entice, Hutu, care erau agricultori, și Tutsi, care creșteau vite. Odată cu obținerea independenței, violențe repetate atât în Rwanda, cât și în Burundi au crescut diferențele etnice dintre cele două grupuri. Țara a fost vizitată de primi europeni în anul 1854.

Rwanda prezintă ca atracții turistice principale: capitala Kigali - cu Muzeul Genocidului, ce înfățișează masacrul de 100 de zile, din 1994, Kibungu - centrul unei regiuni cu lacuri și cascade, inclusiv lacul Mungesera și cascadele Rusumo, Parcul Național AKagera - ce adăpostește peste 500 specii de păsări, lei, zebre, antilope, hipopotami, leoparzi, maimuțe, antilope impala, egrete, cormorani, girafe, elefanți și antilope oryx, Parc National des Volcans – unde puteți urmări gorilele de munte. Printre activități se află drumețiile în cautarea gorilelor, excursiile cu avionul pentru a vedea craterele, sporturile nautice pe Lacul Kivu - mărginit de dealuri verzi ce dau spre plaje, insule și stațiunile Gisenyi, Kibuye și Cyangugu.

Multe dintre festivalurile din Rwanda sunt legate de bogăția culturii și artelor țării. De la evenimente care sărbătoresc cultura artei vizuale, ca Festivalul de Film Hillywood, până la cele care folosesc teatrul ca un vehicul al schimbării sociale, cum este Festivalul Centre X Centre Festival, există câte ceva pentru fiecare gust artistic. Companiile aeriene Turkish Airlines, Brussels Airlines, KLM, Qatar Airways oferă curse spre această destinație.