Prețuri la bilete de avion spre Nauru

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Nauru pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Republica Nauru este una dintre cele mai mici țări din lume, fiind constituită dintr-o singură insulă mică de corali, și este situată în Pacificul de Vest. În trecut, insulele dețineau importante zăcăminte de fosfați, exporturile acestora făcându-i pe locuitori una dintre cele mai bogate populații din Oceania. Căpitanul John Fearn a descoperit insula în 1789, și a denumit-o Pleasant Island. În 1888, Germania a anexat insulele imperiului său colonial. La începutul secolului al XX-lea, companiile miniere au întrezărit potențialul commercial imens al depozitelor de fosfați ale insulelor. Nauru a fost ocupată de japonezi în cel de-al Doilea Război Mondial, deportând majoritatea populației într-un lagăr de muncă. Insula și-a proclamat independența în 1968. Republica Nauru este singura țară din lume care nu are capitală, având o suprafată foarte mică, de 21 km².

Nauru este formată dintr-un recif de corali așezat pe fundul unui vulcan stins, și constituie o zonă de odihnă și de cuibărit pentru multe specii de păsări de mare. participante. În ceea ce privește activitatea culturală, insula dispune de un stadion, Linkbelt Oval, unde se practică sporturi ca: softball, cricket, golf, sailing, tenis, și fotbal. Printre tradițiile localnicilor se numără prinderea păsărilor noddy cu lasoul, când acestea se întorc de pe mare.

Țara a fost vizitată în 2011 de 200 de turiști. Localnicii ospitalieri, peisajele superbe, recifele de corali, vegetația formată din plantații de cocotieri, pandanus, florile tropicale, plaje frumoase, posibilitatea practicării unor sporturi, precum snorkeling și scuba diving, toate acestea pot constitui elementele pentru o vacanță reușită. Insula deține un aeroport, aici aterizând o singură companie aeriană.