Prețuri la bilete de avion spre Muntenegru

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Muntenegru pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
image
image
thumb thumb thumb thumb thumb

Una dintre cele șase țări cu deschidere la Marea Adriatică, Muntenegru, sau în traducere munte negru, este un stat situat în Europa de sud. Istoria acestui ținut este marcată de stăpânirea Imperiului Otoman și începutul secolului XX, de ocupația Austro-Ungariei. În anul 1918, Muntenegru a fost lipită Serbiei, iar în 1941 a fost anexată Regatului Italian. A făcut parte din Iugoslavia Socialistă și a rămas lipită de Serbia până în 2006 când și-a declarat independența.

Se spune despre Muntenegru că este o țară pe care o poți vizita într-o săptămână, atmosfera autentică, oamenii extrem de prietenoși, munții și marea, smochini din care te poți servi liber la marginea drumului sunt principalele atracții turistice. Zonele turistice sunt variate, de la mare la munte, de la golfuri la canioane, iar principala zona turistică sunt insulele Boka Kotorska, care au un relief muntos. Dacă ajungeţi aici, nu trebuie să ratați Parcul Național Durmitor faimos pentru traseele sale frumoase (Vârful Bobotov, Lacul Negru, Peștera cu gheață) și care se află în apropiere de canionul Tarei unde se poate face rifting. În Muntenegru mai puteți vizita Citadela din Budva, Palatul Regelui Nikola din Cetinje, Castelul Regelui Nikola din Podgorica, măslinul din Bar (cel mai bătrân măslin din lume), Muzeul Njegoss din Cetinje, Tara Riven Canion – cel mai adânc canion din Europa, și multe altele.

În luna ianuarie se organizează în oraşul Žabljak primele concursuri naţionale pe zăpadă. Apoi seria festivalurilor naționale anuale continuă cu Festivalul Mimozei, carnavalul şi balul mascat din Kotor, Nopţile de carnaval din golful Tivat, Cupa de schi Durmitor , Zilele cameliilor din Kotor, Festivalul Internaţional de Televiziune și Youth Camp. Puteți ajunge în Muntenegru la timp pentru festival, călătorind cu avionul prin intermediul Alitalia, Turkish Airlines sau Austrian Airlines.