Prețuri la bilete de avion spre Mongolia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Mongolia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Situată în Asia Centrală, între China și Rusia, Mongolia este o întinsă țară interioară, una dintre țările cu cea mai mare altitudine din lume, cu o cotă medie de 1.580 m, mai este cunoscută și ca "Țara cerului albastru" - 250 de zile din an fiind senine, și dispune de aproximativ 4.000 de lacuri, cel mai mare dintre ele, Lacul Huvsgul, continând 2% din rezerva de apă dulce a planetei. Suprafața țării a fost incomensurabil mai mare în timpul perioadei cuceririlor mongole, sub Ghingis Han și Kubilai Han, până în secolul al XX-lea, Mongolia fiind de două ori mai mare decat în prezent, incluzând porțiuni mari din Siberia și zona cunoscută acum sub numele de Mongolia Interioară, controlată de China.

Mongolia este un tărâm îndepărtat și puțin vizitat, însă are multe de oferit în ceea ce privește peisajul, animalele sălbatice și locurile pline de istorie și cultură - cu arte dominate de budismul tibetan și nomadism, țara dispunând de zone vaste de sălbăticie, deșert, lacuri și munti, ideale pentru vizitatorii aventuroși. Pot fi amintite ca atracții turistice ale Mongoliei: Deșertul Gobi - unde puteți vedea numeroase animale native (cămile sălbatice, leoparzi albi, cai Prezwalsky și urși Gobi), chiar oase și ouă de dinozaur fosilizate, Muzeul de Istorie Naturală din Ulaanbaatar, Biblioteca Publică de Stat Ulaanbaatar - cu o colecție unică de manuscrise sanscrite din secolul al XI-lea, drumeții, alpinism, ornitologie, echitație, excursii pe cămilă sau motociclete, Khangai - o regiune muntoasă cu peste 20 de izvoare minerale renumite pentru proprietățile vindecătoare, Kharakhorum - capitală a imperiului mongol din secolul al XIII-lea.

Festivalurile în Mongolia au loc în toată țara și sunt concentrate pe cultura tradițională și pe animalele care fac viața tribală nomadă posibilă. Multe evenimente sunt desfășurate în zone cu o frumusețe natural supremă, cu Naadam și Ziua Independenței ca favorite. Companiile aeriene Turkish Airlines și Aeroflot efectuează curse de linie spre Mongolia.