Prețuri la bilete de avion spre Moldova

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Moldova pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
image
image
thumb thumb thumb thumb thumb

Situată în sud-estul Europei, Republica Moldova, sau Moldova cum este denumită colocvial, are în spate o istorie frumoasă și zbuciumată. Deși a participat la întemeierea primului stat național român, la sfârșitul secolului XIX, istoria și evenimentele ulterioare au despărțit cele două țări. Moldova a fost sub stăpânire rusească față de care și-a proclamat independența în 1917, în anul următor, Republica Moldova unindu-se din nou cu România. Uniunea Sovietică a despărțit, 30 de ani mai târziu, cele două țări, anexând Moldova teritoriilor sale. Aceasta și-a declarat independența la destrămarea Uniunii Sovietice în 1991. Republica Moldova a rămas un stat independent, nu s-a mai alipit României, cele două țări surori tânjind și astăzi una după cealaltă.

Tradițiile și obiceiurile deosebite ale acestor locuri, atrag anual un număr important de turiști străini. Cele mai importante domenii ale turismului sunt turismul rural și cel vitivinicol. Comunitățile pitoreștile din Moldova oferă turiștilor cazare în case tradiționale de tip rural unde au posibilitatea de a participa la activități și preocupări rurale cu scopul de a cunoaște folclorul, distracțiile și tradițiile locale. În Republica Moldova sunt 142 fabrici de vinuri, dintre care 23 dispun de condiții și experiență în ceea ce privește primirea vizitatorilor. Dacă ajungeți aici, pe lista obiectivelor turistice care nu trebuie ratate se află Palatul Naţional, Palatul Parlamentului, Porțile Sfinte sau Arcul de Triumf și Palatul Prezidențial din capitala Chișinău; Memorialul Eroilor și Arcul de Triumf din Bender, Cetatea Tighina din Bender, Grădina Ștefan cel Mare și Sfânt, Parcul și Lacul Valea Morilor, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, Muzeul Satului din Chișinău și lista poate continua.

Moldovenii își iubesc cultura și tradițiile pe care le promovează și de care se bucură în cadrul festivalurilor și evenimentelor anuale dintre care amintim: Festivalul Internațional „Mărțișor”, festivalul anual „Ethno-Jazz”, Festivalului Folcloric „Nufărul alb”, Festivalul Internaţional „Regina Vioara”, „Chișinău Drum Day” – festivalul internaţional al toboşarilor şi percuţioniştilor.

Dacă doriți să călătoriți în Moldova cu avionul, ajungeți aici în câteva ore apelând la serviciile companiilor Air Moldova, Tarom, Carpatair, Meridiana,Alitalia, Austrian Airlines sau Turkish Airlines.