Prețuri la bilete de avion spre Mexic

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Mexic pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Mexic este cea mai nordică țară a Americii Latine, ea aflându-se pe teritoriul Americii de Nord și având deschidere către Oceanul Pacific și Oceanul Atlantic. Inițial, spațiul american a fost locuit de indieni devenind cunoscut Europei în urma călătoriilor lui Cristofor Columb, în secolele XV și XVI când America de Nord a fost colonizată de britanici, spanioli și francezi. Pe teritoriul de astăzi al Mexicului, au locuit civilizații de mayași și azteci care au fost colonizați de spanioli în secolul XVI, statul mexican devenind independent față de Spania în 1836.

O țară extrem de frumoasă, cu o cultură bogată, Mexico este vizitat anual de turiști din toate colțurile lumii. Dacă v-ați hotărât să vizitați Mexic, printre atracțiile turistice pe care nu trebuie să le ratați se numără: clubul Coco Bongo din Cancun, un mix de Vegas, Broadway și Cirque du Soleil, “împachetat” într-o clădire interesantă; mariachii din Guadalajara, un simbol al poporului mexican; Muzeul Național de Antropologie din Mexico City – un muzeu ce spune totul despre cultura mexicană, de la originile ei asiatice până în zilele noastre; ruina mexicană Chichen Itza - numită una dintre cele șapte minuni ale lumii moderne; Trenul Canyon Copper - tren turistic ce te va purta prin Canionul de cupru; stâncile La Quebrada; Inotul cu delfinii în apele Caraibelor sau în cele ale Pacificului sau Ruinele mayașe de laTulum.

Mexicanii iubesc să petreacă în stilul lor caracteristic și să se bucure de cultura și tradițiile țării. Cele mai frumoase și mai cunoscute festivaluri din Mexic sunt Son Jarocho Music Festival, Festival de México, Festival Internacional Cervantino, Morelia International Film Festival, Day of the Dead, Carnaval in Veracruz & Mazatlán, Guelaguetza Festival, Fiestas de Octubre, Fiesta de Santa Cecilia și La Morisma. Fiind o destinație de vacanță impresionantă, spre această țară efectuează curse aeriene companiile KLM, Air France și British Airways.