Prețuri la bilete de avion spre Maroc

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Maroc pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
image
thumb thumb thumb thumb

Situată pe coasta de est a Oceanului Atlantic, Maroc este o țară localizată în Africa de Nord care are deschidere către Marea Mediterană. Deși în prezent este una dintre cele mai frumoase țări ale Africii, în istoria sa Marocul a fost cucerit și colonizat de multe popoare precum arabii în secolul VIII. Până la sfârșitul secolului XIX, țara se va afla și sub ocupația Franței, Germaniei și Spaniei, cea care reușește să își impună protectoratul până după ce de-al Doilea Război Mondial fiind Franța. Statul își declară independența în 1957 când devine regat, 5 ani mai târziu adoptând o monarhie constituțională ce a rămas până astăzi.

Având o istorie atât de interesantă, Marocul este una dintre cele mai căutate destinații turistice, în special de către curioșii europeni. Capitala statului este la Rabat, cu toate că cel mai mare oraș este Casablanca. Printre cele mai frumoase locuri din Maroc se numără Meknes - unul dintre cele patru orașe imperiale din Maroc, un amestec de stiluri spaniol și maur; ruinele orașului Volubilis; Chefchaouen (sau Chaouen) - un oraș montan fermecător unde puteți găsi obiecte de artizanat deosebite; Todra Gorge – faimosul canion cu pereți netezi din stâncă înalți de 160 de metri; Essaouira, un port de pescari, protejat de un golf natural; ruinele de la Valea Draa; Dunele Erg Chebbi din Deșertul Sahara pe care le puteți vizita făcând o „călătorie” pe cămilă; Fes-al-Bali - un oraș medieval care s-a păstrat aproape intact de-a lungul timpului; Aït Benhaddou - unul dintre orașele fortificate din Ouarzazate unde s-au filmat scene din Gladiatorul; Djemaa El-Fna - una dintre atracțiile de top din Maroc, o piață în care pe parcursul zilei se perindează vrăjitori, prezicători și standuri cu mâncare tradițională.

Cele mai frumoase festivaluri din Maroc sunt Festivalul Mireselor (cel mai mare), Festivalul Curmalelor, Festivalul Trandafirilor, Maratonul din Deșert, Festivalul Mondial de Muzică Sacră, Festivalul de Artă Populară Marocană, Festivalul Sacrificiului și cunoscutul Ramadan. Din România spre Maroc, ajungeți cu avionul prin intermediul companiilor Brussels Airlines, British Airways, Qatar Airways, Vueling Airlines, TAP, Air France și KLM.