Prețuri la bilete de avion spre Maldive

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Maldive pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Insulele Maldive reprezintă o țară insulară formată dintr-un grup de atoli aflați în Oceanul Indian și cuprinde 1,192 de insule din care 250 sunt locuite. Această țară insulară a fost o țară budistă din secolul III până în secolul XII, când în arhipelag a fost introdus islamul. Începând cu secolul XVI, insulele intră sub colonizarea Imperiului Portughez apoi a celui Olandez, iar în secolul XIX intră sub protectorat britanic. Maldive își declară independența față de Regatul Unit în 1965. În prezent, este statul cu cea mai mică altitudine maximă din lume.

Principala atracție a insulelor Maldive sunt plajele cu nisip alb și fin, formațiunile de corali și peisajul exotic completat de o viață subacvatică foarte bogată cu diferite specii de pesti, plante marine, rechini și epave. Insulele Maldive reprezintă unul dintre singurele locuri din lume unde pot fi privite balene, printre care și balena albastră, cel mai mare mamifer de pe pământ și delfini. În Maldive, se pot practica sporturi atât pe uscat, cât și pe apă, echipamentul pentru surfing și pentru scufundări fiind gratuit. Acoperită cu vegetație luxuriantă și înconjurată de o lagună cu ape limpezi, insula Meerufenfushi este locul în care se desfășoară săptămânal spectacolul Bodu Beru, cu dansuri populare din Maldive acompaniate de tobe, iar turiștii se pot alătura dansatorilor. Capitala statului se află la Male, un oraș cu clădiri înalte și străzi pavate. Dintre obiectivele turistice construite de om, cele mai interesante sunt Muzeul Național din Palatul Sultanului unde sunt multe obiecte ale foștilor sultani; Moscheea Huskuru Miskiiy - o capodoperă a gravurii de coral și meștesugului tradițional; Palatul Mulee Aage unde sunt primiți oaspeții internaționali; Sultan Park și Piata Jumhoorie - unul dintre cele mai populare locuri de întâlnire pentru tineri, fiind foarte mult spațiu verde unde se pot relaxa.

În aceste insule deosebit de frumoase, au loc anual Festivalul subacvatic, Ziua Profetului, Kuda Eid, Eid-ul Al’h’aa, Ramadan și multe alte festivaluri. Dacă insulele Maldive v-au cucerit, puteți ajunge aici în câteva ore cu avionul. Fiind o destinație turistică atât de interesantă, aici efectuează curse mai multe companii aeriene precum Qatar Airways, British Airways sau Turkish Airlines.