Prețuri la bilete de avion spre Kiribati

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kiribati pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Republica Kiribati, constituită din 33 de insule izolate, se află la jumătatea distanței dintre Hawaii și Australia, în Pacificul Central, și ocupă o suprafață de aproximativ 5 milioane km². Deși lasă impresia unui paradis exotic, dispunând de un climat însorit, plaje cu nisip fin, arbori de cocos, și nu numai, Kiribati se confruntă cu efectele încălzirii globale – ridicarea nivelului apelor, ceea ce ar putea duce la dispariția acesteia. Insulele sunt împărțite în 3 grupuri principale: Insulele Gilbert (cu Insula Banaba), Insulele Line și Insulele Phoehnix. Insulele Gilbert au fost colonizate înaintea erei creștine, primii europeni care le-au descoperit fiind spaniolii, în secolul al XVI-lea. Insulele au fost ocupate, pe rând, de vânătorii de balene, coloniști, misionari creștini și comercianți. Ca urmare a descoperirii zăcămintelor de fosfați, Insula Banaba (Insula Ocean) a fost anexată Marii Britanii. Colonizarea și exploatarea fosfaților au condus la sărăcirea insulei.

Deși o vacanță în aceste insule este costisitoare și necesită timp, această destinație oferă pe lângă peisajele idilice, călătorii cu barca, plaje superbe, și posibilități extraordinare de a practica scufundări și snorkeling. Atolul Tarawa reprezintă insula principală, dar și centrul comercial al republicii. Aici se stabilește cea mai mare parte a populației, care duce un stil de viață tradițional, tradiții indigene ce sunt protejate prin încurajarea ritualurilor, meșteșugurilor, dansurilor, navigației, artei populare etc.

Săptămânal, din Honolulu sunt efectuate zboruri spre Kiritimati (Insula Crăciunului), ce face parte din Insulele Line, și tot aici, o dată pe săptămână acostează timp de șase ore un vas de croazieră norvegian, aceste excursii ducând la schimbări dramatice pe insulă, dar și la crearea a numeroase locuri de muncă.