Prețuri la bilete de avion spre Kirghizstan

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kirghizstan pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Republica Kârgâzstan este o țară fără ieșire la mare aflată în Asia Centrală, mărginită de Kazahstan, China, Tadjikistan și Uzbekistan, și alcătuită în cea mai mare parte din munți – 80%, precum și din văi ale râurilor. Poporul kîrgîz a atins întinderea teritorială maximă după înfrângerea Hanatului Uigurilor în 840 e.n., avansând apoi până la munții Tian Shan și a dominat acel teritoriu timp de aproximativ 200 de ani. Țara a făcut parte din Uniunea Sovietică până la 21 decembrie 1991, când și-a declarat independența.

Oferta turistică a țării include ca atracții peisajul pitoresc, format din munți, ghețari și lacuri, ce oferă oportunitati excelente de drumeții, schi, cățărări, navigație și înot. Principalele obiective turistice sunt: capitala Biskek – cu Muzeul de Istorie din Piața Veche, Muzeul Lenin, Teatrul de Dramă Kargaz; Rezervația Naturală Ala-Archa; "Muntele Sfânt" Sulamain-Too – aflat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO; lacul cu apă sărată Issyk-Kul; Cholpan-Alta - stațiune balneo-climaterică; orașul Kara-Kol - cu case frumoase și străzi aliniate de copaci, pe fundalul munților Terskay Ala-Too; stațiunea Ak-Soo - cu izvoare termale; vechiul traseu al Drumului Matasii; peisajul alpin ce include Munții Altau is Tian Shan.

Festivalurile și evenimentele din această țară sunt legate de stilul de viață traditional nomad, încă practicat în zonele rurale și onorat ca originea culturii. Caii prezintă un rol important în cadrul multor sărbători, între festivalurile favorite aflându-se Festivalul Național de Cai și Festivalul Kyrgyz Kochu. Companiile aeriene care oferă zboruri spre această destinație sunt Turkish Airlines, Aeroflot, Pegasus Airlines și Flydubai.