Prețuri la bilete de avion spre Filipine

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Filipine pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Filipine este țara ce cuprinde arhipelagul cu același nume, fiind situată în Oceanul Pacific, în Asia de Sud-Est. În secolul XVI, Fernando Magellan debarcă în Cebu și Matacan și inaugurează epoca cuceririlor spaniole. În secolul XIX, statul Filipinez își proclamă independența. Tratatul de pace de la Paris din 1898, încheie Războiul Hispano-American și cedează arhipelagul filipinez Statelor Unite, care înăbușă în anul 1901 mișcarea de eliberare națională. Spre mijlocul secolului XX arhipelagul este ocupat de trupele japoneze. Filipine se proclamă stat independent în 1946. În prezent, este una dintre cele mai interesante țări tropicale.

Arhipelagul filipinez este format din aproximativ 7100 de insule, cele mai mari fiind Luzon, Visayas și Mindanao, având un relief muntos și de origine vulcanică. Țara este inclusă în Cercul de Foc al Pacificului deoarece se află într-o regiune cu seismicitate activă și vulcanism intens. Unul dintre cele mai exotice obiective turistice este Tubbataha Reef, un sanctuar protejat din Marea Sulu care a devenit una dintre cele mai populare locuri din Filipine, datorită zidurilor cu recif de coral. Alte locații turistice importante sunt Biserica San Agustin – construită în secolul XVI; Vulcanul Mayon faimos pentru forma sa perfect simetrică de con, insula Malapascua – singurul loc din lume în care se pot vedea rechini, calcani și ciocan în mod regulat; plajele minunate din Puerto Galera și Boracay, râul subteran Puerto Princesa, rechinii-balenă din Donsol, și spectaculoasele Terase Banaue Rice sculptate de triburile Ifugao aproximativ 2000 de ani în urmă.

Petrecerile fac parte din cultura filipineză. Cele mai frumoase festivaluri sunt Quiapo Fiesta, ATI-atihan, Săptămâna Sfântă, Santacruzan, Peñafrancia fluvial Festivalul, Antipolo Pelerinaje, fertilitate Obando Rituri și Festivalul de Carabao și tradiționala Fiesta. Filipine este la câteva ore distanță pentru cei care doresc să călătorească cu avionul. Emirates, Asiana Airlines, Cathay Pacific, Ethiopian Airlines, Qatar Airways, KLM efectuează curse spre această locație.