Prețuri la bilete de avion spre Egipt

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Egipt pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Egipt este un stat arab situat în nordul Africii, în Orientul Mijlociu, care are deschidere către Marea Mediterană și către Marea Roșie. Istoria antică a Egiptului este una foarte bogată, marcată de prezența faraonilor și de diferite lupte cu grecii și romanii. În secolul VII, arabii își fac apariția la porțile regatului și impun religia islamică, iar în secolul XVI Egiptul este transformat în provincie a Imperiului Otoman, rămânând astfel până după Primul Război Mondial. În secolul XIX, Franța și Marea Britanie intervin în viața politică și economică a Egiptului care își declară independența față de Regatul Unit abia în 1922. În prezent, țara are una dintre cele mai diversificate economii ale lumii.

Cu o istorie atât de bogată, Egiptul este în sine un obiectiv turistic. În Egipt puteți vizita: în primul rând piramidele – una dintre cele 7 minuni ale lumii antice; orașul Cairo – capitala țării ce găzduiește Muzeul de Egiptologie, Bazarul Khan-el- Khalili, Oraşul medieval, islamic; Deşertul Sahara; Templele de la Abu Simbel – construite direct în munte; Templele Karnak - un complex uriaș format din trei temple ce se crede că au fost construite în 1300 de ani; Templul Luxor, sau “orașul celor 1000 de porți”; Oaza Siwa - faimoasă pentru multitudinea de palmieri, măslini, pentru izvoarele cu apă minerală și pentru locurile pline de verdeață; Valea Regilor unde se găsesc 62 de morminte ale vestiților faraoni; Alexandria - denumită și perla litoralului mediteraneean, un oraș care îmbină arhitectura greacă cu cea arabă, iar dacă iubiți marea, nu pierdeți ocazia de a merge în stațiunile turistice Sharm El Sheikh și Hurghada, recunoscute pentru frumoșii recifi de corali și unde vă puteți bucura de câteva partide de scufundări sau vă puteți plimba pe cămile.

În Egipt, au loc anual o serie de evenimente unice, cum ar fi The Nile Group Festival, Festivalul de dans oriental, Festivalul Internațional de Film din Alexandria, Ancient Egyptian Festival și Festival of Sacrifice. Egiptul v-a cucerit? Puteți ajunge aici în câteva ore, călătorind cu avionul. Efectuează curse spre această destinație companiile Egyptair, Qatar Airways, Turkish Airlines, KLM, Air France, transavia, Air Berlin și Kuwait Airways.