Prețuri la bilete de avion spre Ecuador

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Ecuador pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Ecuador este o republică democratică reprezentativă în America de Sud, un stat de mici dimensiuni, intersectat de linia ecuatorului, cu o parte în emisfera nordică şi una în cea sudică, un microsistem ce include tot ce este important şi fascinant la America Latină. Dispune de o diversitate extrordinară, atât geografică, cât şi biologică, ce a atras iniţial cercetătorii şi exploratorii, incluzându-l pe Charles Darwin. Țara controlează Insulele Galapagos, un arhipelag ce pare la rându-i un univers aparte şi îndepărtat, este străbătută de lanţul Munţilor Anzi, ce se derulează prin centrul ţării, cu cel mai înalt vârf de peste 6.000 de metri deasupra nivelului mării (vulcanul Chimborazo). Este un spațiu al contrastelor, cu decoruri şi peisaje naturale, ce se mândresc cu păduri tropicale, piscuri acoperite de zăpadă, vulcani sau plaje mărginite de palmieri exotici. Imperiul Incaș se afla în ținutul înalt, de lângă Quito, în timpul sosriri primilor europeni, în 1526. Ecuador s-a aflat sub stăpânire spaniolă până în 1822, când și-a câștigat independența.

Una dintre cele mai îndrăgite destinații din America de Sud, Ecuador dispune de atracții turistice precum: capitala Quito - a doua cea mai înaltă capitală a lumii, situată la o altitudine de 2.850m, orașul a păstrat mare parte din spiritul colonial spaniol, cu piațete, biserici, muzee și palate, și face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, Regiunea Latacunga și Ambato - oferă priveliști surprinzătoare, marcate de o alee de vulcani, monumentul de granit care marchează ecuatorul, în apropiere de Quito, arhitectura colonială spaniolă din Cuenca, așezarea incașă antică Ingapirca, Guayaquil - principalul port și centru comercial, fortareața antică La Planchada, plaja relaxantă a insulei Muisine, obiceiurile tradiționale din regiunea Santo Domingo de los Colorados, croazieră în Insulele Galapagos – aici se află broasca țestoasă gigant, care cântărește până la 272 kg.

Ecuador este locul ideal pentru ecoturism, birdwatching, scufundări, alpinism, curpinde o arhitectură colonială atractivă, pieţele multicolore indigene, festivităţi tradiţionale și situri arheologice ce dezvăluie istoria bogată a ţării. Festivalurile și evenimentele culturale din Ecuador, ca în multe locuri din America Latină, îmbină tradiții indigene cu religia catolică, rezultând în sărbători unice și pline de culoare. Câteva dintre acestea sunt Carnavalul, Săptămâna Sfântă, Inti Raymi – Festivalul Soarelui, Crăciunul, Anul Nou. American Airlines, KLM, Delta sunt companiile aeriene ce efectuează curse spre Ecuador.