Prețuri la bilete de avion spre Djibouti

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Djibouti pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Djibouti este situată pe marginea peninsulei de est al continentului african, are un relief în general deșertic, cu interior montan în partea centrală și arid pe platourile vestice, fiind o destinatie în care adâncurile mării oferă o bogăție excepțională, iar peisajul impresionant adăpostește locuitori de o frumusețe sălbatică. Istoria țării începe odată cu imigrarea arabilor Able pe teritoriul Djidouti, în secolul al III-lea î.Hr. Dibouti s-a aflat sub conducerea Franței pentru lungi perioade de timp până când, în 1977, Franța a transferat suveranitatea națiunii independente Djibouti. In 1991 a izbucnit un conflict intre Afari si guvernul dominat de Issa. În 2002, aici s-a stabilit o bază militară a Statelor Unite ale Americii, utilizată pentru lupta âmpotriva terorismului.

Atracțiile turistice ale țării se remarcă în capitala Djibouti, un oraș cu o atmosferă arabă, ce dispune de Piața Centrală, Moschee, Acvariul Tropical cu exponate din Marea Roșie, Plajele Dorale și Khor-Ambado - unde puteți practica înotul, Golful Tadjoura – un paradis al fotografilor, ce conține diverse specii de pești și corali, fiind locul ideal pentru scufundări și fotografii subacvatice, Lacul Assal -înconjurat de vulcani adormiți și câmpuri de lavă, este una dintre cele mai joase suprafețe de pe planetă – 150 m sub nivelul oceanului, Insulele Musha și Maskali - oferă plăcerile sporturilor de apă, precum schi nautic și windsurfing, plus plaje splendide cu nisip fin de culoare albă.

Festivalurile din Djibouti sunt sărbătorite cu mare entuziasm, multe dintre aceste evenimente culturale fiind bazate pe practice și observații religioase, incluzând sărbătorile creștine și islamice. Ramadanul și Crăciunul sunt foarte așteptate, iar Ziua Independenței este, de asemenea, o mare sărbătoare marcată de multe tradiții, muzică, dansuri și mâncare. Puteți călători spre aceasta țară cu una dintre companiile aeriene Turkish Airlines, Air France, Flydubai.