Prețuri la bilete de avion spre Chile

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Chile pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Populată inițial de triburi indigene, și colonizată apoi de spanioli, Chile este prima dintre națiunile din America Latină în ceea ce privește dezvoltarea umană, calitatea vieții, stabilitatea politică, globalizarea, libertatea economică, corupția scăzută și nivelul redus de sărăcie. Cu o deschidere uriașă la Oceanul Pacific, Chile are și lanțuri muntoase - Munții Anzi, dar și cel mai arid deșert din lume, Atacama; astfel, Chile este țara lider mondial la exportul de somon, atingând cote istorice la exportul de fructe și legume.

Dacă vizitați Chile, aveți ocazia să vedeți unele specii de animale unice în America de Sud, cum ar fi puma, guanaco, chilla sau balene și foci. Nu trebuie să ratați grădina zoologică și grădina botanică din Cerro San Cristobal, monumentul natural Los Pinguinos, cea mai mare colonie de pinguini din sudul țării, unde trăiesc mai mult de 120.000 de pinguini Magellan, Insula Chiloe, a doua ca dimensiune din America de Sud ce se remarcă printr-o arhitectură deosebită și o cultură locală aparte, orașul Valparaiso, faimos pentru casele sale colorate sau Pucon, un mic orășel în care se află un lac și un vulcan impunător. Dacă sunteți un iubitor al naturii, Chile este destinația ideală. Această țară vă va impresiona prin uriașul ghețar San Rafael, dunele mari de nisip și formațiunile din stâncă din Valle de la Luna, parcul național Torres del Paine, Parcul Național Lauca sau Insula Paștelui. Insula Paștelui, una dintre cele mai izolate insule din lume, este faimoasă pentru cele 887 de statuete monumentale create de către popoarele Rapanui, cu secole în urmă, iar aici se pot face și scufundări sau surf, sau se pot vizita două craterele vulcanice și câteva plaje cu nisip auriu.

Bucătăria chiliană cucerește prin marea varietate de pește și fructe de mare și prin vinurile lor delicioase. În Chile, sunt numeroase festivaluri și sărbători naționale cum ar fi Anul Noul Indigen, Carnavalul de iarnă, Fiesta de La Tirana, Fiesta de San Pedro, festivități de recoltare a produselor agricole, Festivalul Tradițional de pe Insula Paștelui sau Săptămâna Valdiviana.

Dacă această destinație de vis v-a convins, puteți vizita Chile, zburând cu una dintre următoarele companii aeriene : KLM, Air France, Lan Airlines, LAN Colombia sau Iberia.