Prețuri la bilete de avion spre Burkina Faso

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Burkina Faso pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Burkina Faso, ceea ce înseamnă "pământul oamenilor corecți", este o țară interioară de pe continental African, cu o situație politică stabilă, cunoscută pentru ospitalitatea localnicilor, viața culturală vibrantă și amestecul de tradiții și culturi. Burkina Faso a fost locuită inițial de mai multe popoare, acestea fiind ulterior subjugate de către Franța, care a numit țara Volta Superioară. Devenită colonie separate în 1919, Volta Superioară și-a dobândit independența în 1960. Ajuns la putere, Sankara a schimbat numele țării în 1984 în Burkina Faso (tărâmul oamenilor drepți), pentru a rupe legăturile cu trecutul colonial.

Burkina Faso este o țară în general liniștită, și deși primește doar câțiva vizitatori în fiecare an, dispune de un număr surprinzator de obiective turistice: Muzeul Etnografic, din capitala Ouagadougou - conține o colecție substanțială de artefacte Mossi, orașul fiind centrul unuia dintre regatele Mossi antice, străzile atractive și piețele aglomerate din Bobo Dioulasso, cel mai mare oraș locuit de populația Bobo, Grande Mosquee in districtul Kibidwe, orașul Banfora - de unde puteți vedea cascadele Karfiguel, orașul Sindou - unde puteți admira formațiunile spectaculoase în stâncă, Gorom Gorom - cunoscut pentru târgul de joi și pentru Centrul de Artizanat Feminin, sculpturile în granit ale artiștilor din Loango, crocodilii din Sabou, mausoleul comemorând-o pe prințesa Guimbi Outarra și cascada naturală de la Banfora. Turiștii pot face excursii, putând vizita iazul cu pești sacru La Mare aux Poissons Sacres de Dafra, pot înota în iazul La Guinguette, pot vizita parcurile naționale, sau pot face drumeții în sud-vestul țării, de unde pot admira frumoase priveliști din vârful povârnișului Banfora. Cei interesați de cultura și tradițiile localnicilor, pot asista la ceremonia Moro-Naba, cu costume tradiționale și tobe, ce are loc în fiecare dimineață de vineri în afara palatului Moro-Naba.

Ca festivaluri, pot fi amintite Festivalul Măștilor Dansatoare, care invocă ploaia, și se desfășoară în lunile martie și aprilie, Festivalul Ciematografiei Africane, Festivalul Jazz à Ouaga – un important festival pentru toți iubitorii de jazz. Dacă doriți să vizitați această țară prietenoasă, vă stau la dispoziție companiile aeriene Air France, Turkish Airlines, Brussels Airlines.