Prețuri la bilete de avion spre Botswana

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Botswana pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Botswana este o țară de pe continental african, mărginită de Africa de Sud în părțile de sud și sud-est, Zambia și Zimbabwe în nord-est și Namibia în nord și vest, constituită dintr-un platou vast, ce furnizează habitalul natural pentru o mare varietate de viață sălbatică caracteristică Africii. Țara și câștigat independența în anul 1966. Bogată în diamante, Botswana este una dintre cele mai bogate și mai stabile țări de pe continent.

Potențialul turistic al țării este reprezentat în cea mai mare parte de resursele naturale, dintre acestea cele mai importante fiind: Râul Okavango ce se revarsă în nisipurile Kalahari, creând cea mai mare deltă de interior din lume, antilopele din Rezervația de Vânat Gaborone și Rezervația Naturală Mokolodi, precum și girafele din Rezervația de Vânat Khutse, păsările flamingo din Câmpiile Makgadikgadi, Rezervatia de Vânat Moremi – unde se află lei și leoparzi, Parcul Național Chobe – unde pot fi admirați bizonii și hipopotamii, hienele maro rare din Parcul Național Transfrontalier Kgalagadi, rinocerii protejați de braconieri în Sanctuarul de Rinoceri Khama din Serowe, Dealurile Tsodilo - decorate cu mii de picturi rupestre, Rezervatia de Vânat Kalahari Central, stâncile vechi de milioane de ani, care alcatuiesc un peisaj incredibil - Tuli Block, delta Okavango - o regiune de o frumusețe deosebită, cu întinderi de iarbă, dealuri împădurite și ape joase ce se deschid în lagune ce se umplu în timpul sezonului ploios.

Festivalurile tradiționale din satele Botswanei s-au desfășurat în aceeași manieră timp de sute de ani, până când țara și-a dobândit independența. În deceniile ce au urmat, multe dintre micile celebrări au fost îmbinate pentru a realiza evenimente mai moderne și pentru a atrage numeroși turiști prin reprezentările de muzică și dansuri africane. Două dintre festivalurile importante sunt Festivalul Maitisong din Gaborone și Festivalul Maun. Companiile aeriene South African Airways, Kenya Airways, Air Botswana oferă curse regulate spre Botswana.