Prețuri la bilete de avion spre Barbados

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Barbados pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Barbados este o insulă independentă în vestul Oceanului Atlantic, la est de Marea Caraibelor, ce îmbină frumuseți tropicale nemaîntâlnite, plajele sălbatice, ape cristaline de un albastru intens, resorturi de lux, viață de noapte zgomotoasă, mâncarea delicioasă și cultura deosebită. Barbados a fost inițial locuită de indienii Arawak, primii europeni sosiți pe insulă au fost portughezii au, însă britanicii au fost primii care au întemeiat o colonie aici, în 1627. Aceștia au cultivat mai intai tutun și bumbac, iar până în anii 1640 au trecut la trestia de zahăr, care era mai profitabil. Plantațiile au fost lucrate de sclavi până când aceștia s-au revoltat în anul 1816, iar în 1834, sclavia a fost abolită. Barbados și-a dobândit independența în noiembrie 1966.

Insula Barbados, sau "Mica Anglie" atrage numeroși vizitatori prin obiective turistice, precum: Piața Trafalgar în miniatură, din capitala Bridgetown, reflectă istoria colonial a insulei, Sinagoga Bridgetown - denumită Shaare Tzede, este o structură cu arcade gotice de excepție, Muntele Hillaby – are o alt. de 343 m, cel mai înalt punct al insulei, și oferă priveliști surprinzătoare, peștera colorată din piatră de coral Animal Flower, acoperită cu anemone de mare, Moara Morgan Lewis - un exemplu superb de moară de vânt olandeză, din zilele plantațiilor de trestie de zahăr, Grădinile Andromeda, Recifele de corali din Barbados - adăpostesc o mare varietate de viață marină și epave, fiind excelente pentru scufundări, Rezervația Barbados Wildlife - pădurea de mahon este străbătută de creaturi indigene, și nu numai, Crane Beach - aceasta întindere de nisip roz, înconjurată de stânci înalte, a fost declarată cea mai frumoasă plajă de pe insula, giganții copaci Baobab – măsoară cca. 18,5 m.

Evenimentele culturale din Barbados includ muzică și festivaluri, istorie și cultură, sporturi și evenimente religioase, film și teatru etc., cel mai popular și plin de culoare festival al insulei este The Crop Over, care își are originile în 1780, când Barbados era cel mai mare producător de zahăr din lume. Dacă doriți să vizitați această superbă insulă tropicală, compania aeriană British Airways efectuează curse spre capitala acesteia, Bridgetown.