Prețuri la bilete de avion spre Antilele Netherland

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Antilele Netherland pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Compuse din două grupuri de insule din Marea Caraibelor, Antilele Olandeze sunt parte din Antilele Mici și sunt situate lângă Venezuela și la sud-est de Insulele Virgine. Ele sunt parte autonomă a Țărilor de Jos. Ocupate de olandezi în secolul XV, aceste insule au fost folosite ca avanposturi militare și baze comerciale împreună cu Anguilla, Insulele Virgine Britanice, St. Croix și Tobago. Dominația colonială s-a încheiat după cel de-al Doilea Război Mondial. Regina Wilhelmina a promis într-un discurs, în 1942, că va oferi autonomie „teritoriilor de peste mări ale Țărilor de Jos”, cu aprobarea Guvernului olandez, ceea ce a dus la creșterea cererii de autonomie în cadrul populației. Aruba s-a retras din Antilele Olandeze în 1986.

Dacă v-ați hotărât să vizitați Antilele Olandeze, veți întâlni aici o populație cu o cultură mixtă, influența Statelor Unite crescând odată cu prezența copleșitoare a mass-mediei aici. Insula Bonaire vă așteaptă pe Țărmul Bonaire, una dintre cele mai bune plaje pentru scufundări de lângă țărm, pescuit în mare și windsurfing. Cele mai frumoase locuri pentru scufundări sunt Red Slave și White Slave. Tot pe această insulă puteți vedea cele mai fermecătoare peisaje în Parcul Național Washington Slagbaii unde se află și Farul Malmok. Pe insula Curaçao puteți vizita capitala Antilelor Olandeze, reprezentată de orașul Willemstad unde este și sediul guvernului, Fort Amsterdam. Cel mai înalt vârf din Antilele Olandeze este Mount Scenery, un vulcan ce poate fi periculos, dar care este principala atracție de pe insula Saba. Sunteți interesați de flora și fauna insulelor? Grădina botanică Miriam C Schmidt de pe insula Sînt Eustatius este un rai pentru iubitorii de natură.

Cel mai important eveniment de pe insule este Sărbătoarea Carnavalului, importată din alte insule din Marea Caraibelor și din America Latină în anii 1960. Festivalul include parade cu costume colorate, concerte live, concursuri de frumusețe și alte competiții. Carnavalul include, de asemenea, și parada de la miezul nopții care se termină la răsăritul soarelui prin arderea Regelui Momo, o figurină de paie, care se consideră că va curața insula de păcate și ghinion. Dacă doriți să ajungeți aici la timp pentru Carnaval, puteți apela la serviciile companiilor aeriene United, Delta și ArkeFly.