Prețuri la bilete de avion spre Angola

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Angola pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Angola, situată în vestul Africii, se caracterizează prin 1 650 km de coastă, parcuri cu viață sălbatică, frumusețea arhitecturii portugheze, posibilitatea practicării ecoturismului, de asemenea, abundă în cultură, tradiții și specialități culinare, are o populație ospitalieră, iar resursele naturale de care dispune, precum diamantele, gazul și petrolul pot contribui la redresarea economică a țării. Țara a fost explorată de navigatorul portughez Diego Cao în 1482, devenind punct de legatură în ceea ce privește comerțul cu India și Asia de sud-est. Mai târziu, țara a reprezentat o sursă de sclavi pentru coloniile Portugaliei din Lumea Nouă, Portugalia acordând în cele din urmă independența Algolei, în 1975. Au urmat războaiele civile, care au făcut din Angola cel mai sărac popor de pe continent.

Potențialul turistic al țării cuprinde atracții turistice, cum ar fi: capitala Luanda - cu fortărețele și Muzeul Național de Antropologie, galeriile Humbi-Humbi, Muzeul Sclaviei - la 25 km de coastă de Luanda, Cascada Calandula - aflată în zona Malanje, forturile de pe coastă, inclusiv faimosul Fort San Miguel, construit în 1789 pentru a servi ca depozit de sclavi, peisajul Palmeirinhas - o plajă lungă și deșertică, golful în jurul căruia este construită capitala, Plajele Ilha, Parcul Național Kissama - găzduiește o mare varietate de animale, inclusiv antilope negre palanca, care se găsesc doar în Angola. Turiștii pot practica sporturi nautice în Peninsula Mussolo, sau pescuitul pe plaja Santiago, aflată la 45 km nord de Luanda.

Locuitorii Angolei iubesc petrecerile și sărbătorile implicând artă, muzică și religie. Dintre festivalurile și evenimentele culturale prezente aici, pot fi amintite: Festivalul Lubango, Festivalul de Muzică Sumbe, Carnavalul din Angola, ce are loc în primăvară, este cel mai colorat și este celebrat în toată țara, Festivalul Internațional de Jazz etc. Turiștii care doresc să viziteze Angola, pot călători spre aceasta cu una dintre companiile aeriene: Air France, British Airways, Lufthansa, KLM, TAP Portugal, Brussels Airlines.