Bilete de avion de la Minneapolis–Saint Paul International (Minneapolis−Saint Paul International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Minneapolis–Saint Paul International pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, Minneapolis
  • Cod IATA: MSP
  • Fus orar: America/Chicago
  • Longitudine: -93.2217
  • Latitudine: 44.8819

Aeroporturi apropiate de Minneapolis–Saint Paul International

image

Descriere aeroport

Aeroportul Minneapolis-St Paul (MSP) este situat chiar la sud de Minneapolis și St Paul, servind ambele orașe și suburbiile din jur.

Număr de terminale

Aeroportul Internațional Minneapolis-St Paul are două terminale: Hubert H Humphrey și Lindbergh.

Accesul din oraș

Un serviciu de transport feroviar ușor operează de la Aeroportul Internațional Minneapolis-Saint Paul. Trenurile opresc la ambele terminale și conectează pasagerii la alte 15 destinatii, inclusiv în centrul orașului Minneapolis spre nord și Mall of America în Bloomington, la sud. Trenurile circulă între terminale la fiecare șapte sau opt minute în orele de vârf și la fiecare 10-15 minute în alte momente ale zilei. Un singur tarif costă US $ 2.25 în timpul orelor de vârf și US $ 1.75 dolari în rest. Autobuze urbane, operate de Metro Tranzit asigură transportul în toată zona Minneapolis/Saint Paul. Servicii de transfer în comun, operate de SuperShuttle, rulează între Aeroportul Internațional Minneapolis-Saint Paul și destinații din oraș. Tariful cu pentru taxi spre centrul orașului Minneapolis este de aproximativ US $ 40-50 sau aproximativ US $ 40 la Saint Paul.

Știați că

Aeroportul Internațional Minneapolis-St Paul este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Statele Unite, deservind zboruri interne și conexiuni internaționale. Aeroportul este, de asemenea, un punct de origine primară în Statele Unite pentru zboruri charter.