Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Mexico City (Aeropuerto Internacional de la Ciudad de México)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Mexico City pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Mexic, Mexico City
  • Cod IATA: MEX
  • Fus orar: America/Mexico_City
  • Longitudine: -99.0722
  • Latitudine: 19.4364

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Mexico City

image

Descriere aeroport

Unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din America Centrală, Aeroportul Internațional Mexico City Benito Juarez servește întinsul Mexico City, fiind localizat la 13 kilometri (8 mile) est de acesta. Acest aeroport este deservit de 46 de companii aeriene interne și internaționale, inclusiv operatorii de transport de marfă. Într-o zi obișnuită, mai mult de 85.000 de pasageri trec prin aeroportul Benito Juárez spre și de la mai mult de 100 de destinații din întreaga lume. Acesta oferă servicii non-stop de la Mexico City la America de Nord, America Centrală și Caraibe, America de Sud, Asia și Europa. Fiind hub principal pentru cea mai mare companie aeriană din Mexic, Aeromexico, și un hub secundar pentru filiala sa Aeromexico Connect, aeroportul a devenit un hub SkyTeam. Este, de asemenea, un hub pentru Aeromar, Interjet, Volaris și un oraș de focalizare pentru VivaAerobus.

Număr de terminale

Trenul de transfer Air Train se derulează între cele două terminale. Timpul de transfer este de aproximativ 5 minute, iar pasagerii trebuie să fie în posesia unui tichet de îmbarcare sau e-ticket. Microbuzele operează, de asemenea, în jurul aeroportului.

Accesul din oraș

Metroul din Mexic este o modalitate ieftină și rapidă de a ajunge în oraș; stația de metrou de la aeroport este pe linia 5 a rețelei a 11-a. Pentru centrul Mexico City, se schimbă la Pantitlán (o oprire) pentru linia 1 și se merge la Insurgentes (timp de călătorie: de la 15 la 20 de minute, tariful de: M $ 3). De la Terminalul 2, se ia autobuzul de transfer direct spre stația de Pantitlán. Există autobuze regulate de la aeroport către diverse destinații în și în jurul Mexico City, cu plecare din zonele de sosiri ale terminalelor - birouri de bilete sunt situate în ambele terminale. Autobuze pe distanțe lungi sunt de asemenea disponibile din afara ambele terminale. Microbuzele conectează hoteluri majore de la Terminal 1. Navetele sunt de asemenea disponibile la cerere de la Terminalul 2. Cupoane de taxi pre-plătite sunt disponibile la cabinele Transportación Terrestre în zona de revendicare a bagajelor. Călătorii sunt sfătuiți să ia un taxi autorizat pre-plătit, tarifele pentru centrul orașului sunt de la M $ 300 la M $ 400, iar călătoria durează între 40 și 60 de minute.

Știați că

Aeroportul Internațional Benito Juarez este un aeroport comercial care servește Mexico City, capitala și cel mai mare oraș din Mexic. Este cel mai aglomerat aeroport din Mexic atât ca trafic de pasageri, cât și mișcări de aeronave, și este al doilea cel mai aglomerat aeroport din America Latină ca trafic de pasageri după Airport Guarulhos din São Paulo, Brazilia. De asemenea, este cel mai aglomerat aeroport ca mișcări de aeronave. Deși Juárez nu a fost numele oficial timp de mai multe decenii, a fost numit în mod oficial după președintele secolului al 19-lea, Benito Juárez, în 2006, și este principala poarta de acces internă din Mexic.