Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Chicago O Hare (O'Hare International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Chicago O Hare pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, Chicago
  • Cod IATA: ORD
  • Fus orar: America/Chicago
  • Longitudine: -87.9047
  • Latitudine: 41.9786

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Chicago O Hare

image

Descriere aeroport

Cel mai mare dintre cele două aeroporturi internaționale din Chicago, Aeroportul Internațional Chicago O'Hare este unul dintre cele mai aglomerate noduri de transport aerian din lume, fiind situate la 29 kilometri (18 mile) nord-vest de Chicago.

Număr de terminale

O'Hare are patru terminale pentru pasageri și un total de 182 de porți de aeronave.

Accesul din oraș

Autoritatea Chicago Transit (CTA) rulează 24 de ore serviciul de "L" spre centrul orașului Chicago (timp de călătorie: 45 minute; tarif de 2.25 dolari). Trenurile de navetiști Metra North Central servește destinații din Lake County și din nordul județului Cook, între Antiohia și Stația Chicago Union. Autobuzele APCE 250 și 330 servesc aeroportul de la ATS "Kiss"n"Fly". Autobuzele de transfer GO Airport Express pleacă de la toate terminalele spre centrul orașului Chicago și destinații de nord. Există, de asemenea, un serviciu de transfer cu autocarul la aeroportul Midway. Taxiurile sunt disponibile în afara zonei de sosiri a fiecărui terminal (timp de călătorie: 30-45 de minute până în centrul Chicago; tarif: aproximativ US $ 40).

Știați că

O'Hare este un centru major pentru United Airlines (inclusiv United Express), care este cea mai mare companie aeriană de la O'Hare, și transportă mai mult de 45% din totalul de pasageri care trec prin aeroport. Până în anul 2005, O'Hare a fost cel mai aglomerat aeroport din lume ca număr de decolări și aterizări. O'Hare a fost votat "Cel mai bun aeroport din America de Nord" timp de 10 ani de către două surse separate: cititori ai ediției din SUA Business Traveler Magazine (1998-2003) și Global Traveler Magazine (2004-2007).