Bilete de avion de la Aeroportul Intercontinental George Bush (George Bush Intercontinental Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Intercontinental George Bush pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, Houston
  • Cod IATA: IAH
  • Fus orar: America/Chicago
  • Longitudine: -95.3414
  • Latitudine: 29.9844

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Intercontinental George Bush

image

Descriere aeroport

Cel mai mare dintre cele două aeroporturi importante din Houston, Aeroportul Intercontinental George Bush este, de asemenea, unul dintre cele mai aglomerate din Texas, și este situat la 37 km (23 mile) nord de Houston.Aeroportul Intercontinental George Bush a deservit 40.187.442 pasageri în 2011, clasându-l al zecelea cel mai aglomerat ca total de pasageri din America de Nord. În 2006, aeroportul a fost numit cea mai rapidă creștere dintre primele zece aeroporturi din Statele Unite ale Americii de către Departamentul de Transport al Statelor Unite. Este cel mai mare hub de transport de pasageri pentru United Airlines, care transportă 16.6 milioane de pasageri anual, cu o medie de 45.413 de pasageri pe zi. Aeroportul, de asemenea, servește ca oraș central pentru Spirit Airlines.

Număr de terminale

Aeroportul are un total de cinci terminale care cuprinde 250 de acri (1 km ²). Un tren gratuit subteran rulează între toate terminalele și hotelul aeroportului. Aeroportul este numit după George HW Bush, al 43-lea vicepreședinte și al 41-lea președinte din Statele Unite.

Accesul din oraș

Autobuzul 102 pleacă de la Terminal C în centrul orașului Houston (timp de călătorie: 50 minute, tarif: US $ 1.25). SuperShuttle execută transport în comun-plimbare între aeroport și centrul orașului (durata călătoriei: 30-45 de minute, tariful de: aproximativ US $ 23). Există, de asemenea, o serie de autobuze de transfer de curtoazie operate de diverse hoteluri în apropiere de aeroport. Taxiurile sunt disponibile în afara fiecărui terminal, călătoria durează 30-45 de minute din centrul Houston, și costă aproximativ US $ 52.