Bilete de avion de la Aeroportul Bordeaux-Mérignac (Aéroport de Bordeaux-Mérignac)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Bordeaux-Mérignac pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Franţa, Bordeaux
  • Cod IATA: BOD
  • Fus orar: Europe/Paris
  • Longitudine: -0.7153
  • Latitudine: 44.8286

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Bordeaux-Mérignac

image

Descriere aeroport

Aeroportul Bordeaux–Mérignac este un aeroport internaţional situat în Mérignac, la 12 km de centrul orașului Bordeaux, capitala regiunii Aquitaine, un oraș-port, considerat capitala vinului din întreaga lume. În prezent, de aici sunt operate zboruri naţionale şi internaţiona, de către companii de linie şi de cele low-cost. Companiile aeriene ce deservesc Aeroportul Bordeaux sunt: Aer Lingus, Aigle Azur, Air Algérie, Air Transat, British Airways, Eastern Airways, Flybe, Iberia (Air Nostrum), Jetairfly, Norwegian Air Shuttle, Royal Air Maroc, TAP Portugal, TunisAir, Volotea, XL Airways France, Air France, Air France (Régional), Chalair Aviation, KLM (KLM Cityhopper), EasyJet, EasyJet Switzerland, Ryanair, Vueling.

Număr de terminale

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din sudul Franţei, acesta dispune de două terminale, legate între ele printr-un pasaj pietonal acoperit, şi două piste.

Accesul din oraș

Staţiile de taxi se află în faţa fiecărui terminal, în jur de 50 de taxiuri sunt disponibile tot timpul în aeroport. Pentru accesul cu autobuzul, linia Jet’Bus conectează Aeroportul Bordeaux de staţia de tren, cursele fiind la fiecare 45 de minute, 7 zile de săptămână, iar călătoria durează aproximativ 45 de minute, iar în sens invers, de la Gara St. Jean (Bordeaux Central Station) spre aeroport, pleacă la fiecare 30 minute. Spre aeroport se poate merge și cu shuttle bus-ul.

Știați că

Mérignac are o istorie lungă, care datează din 1917. Armata l-a folosit ca un centru de formare și ca o bază de bombardament, în timp ce în perioada celui de-al Doilea Război Mondial a fost folosit ca un centru de recunoaștere maritimă sub controlul german Luftwaffe.