plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Взрослые
12+ лет
1
Дети
2-12 лет
0
Младенцы
0-24 месяцев
0

Умные Стыковки от Zbor.md

wall

Нам очень жаль, но статья доступно только на (Română) языке!


O dată cu integrarea tehnologiei revoluționare a conexiunilor virtuale, pentru a oferi servicii și mai calitative clienților, Zbor.md, lansează în premieră în Republica Moldova, serviciul “Conexiuni Inteligente”!

Acest algoritm unic le permite clienților să combine, într-un singur itinerar, zboruri operate de diferite companii aeriene care nu au acorduri bilaterale. Acest serviciu este menit să ofere economii semnificative clienților săi.

Cele aproximativ 600 de companii aeriene importante, ce operează zboruri în întreaga lume, crează alianțe și acorduri între ele pentru a facilita transportul de pasageri! Însă, sunt companii aeriene, preponderent cele de Low Cost, care nu au semnate acorduri cu alte companii de prestare a zborurilor în comun, astfel călătorii se confruntă cu mai multe dificultăți la alegerea unui itinerar de zbor. Aici intervine serviciul "Conexiuni Inteligente" de la Zbor.md, care în premiera reușește să combine aceste zboruri pentru a obține cele mai eficiente și ieftine combinații de zbor!

O dată cu introducerea sistemului “Conexiuni Inteligente", am constatat că putem oferi clienților noștri bilete de avion în mediu cu 28% mai ieftin, uneori reușind să scadem prețul lor pînă la 90 la sută.

Prin evitarea factorului uman, pasagerul are posibilitatea, alegînd destinația și datele de zbor dorite, să primească preț de cîteva secunde cele mai bune oferte de zbor. Datele pe care le colectăm de la nenumărate companii aeriene, inclusiv cele de Low Cost, ne permite creearea celor mai eficiente combinații de zbor pentru orice destinație solicitată!

În cazul în care unul sau mai multe zboruri sunt anulate, reprogramate sau care întârzie, Garanția Zbor.md asigură oferirea unei alternative de zbor rezonabile pentru ca pasagerii să poată ajunge în punctul de destinație, gratuit!

Коментарии