plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Взрослые
12+ лет
1
Дети
2-12 лет
0
Младенцы
0-24 месяцев
0

Noul zbor direct Chișinău-Londra de la Fly One!

Fly One Chisinau-Londra

Нам очень жаль, но статья доступно только на (Română) языке!

Încă o cursă directă spre Londra din Chișinău!

Compania aeriană Fly One lansează cursa directă spre aeroportul London Southend Airport din 19 iulie 2019! Prețul Biletelor de Avion începe de la 76 Euro pentru o direcție și deja pot fi cumpărate pe www.zbor.md sau în agenția noastră din or. Chișinău, str. 31 August 1989, 64!

Această cursă va concura cu cele două zboruri directe operate spre Londra(Stansted) de Air Moldova și Londra(Luton) de Wizz Air. Acum moldovenii vor putea călători mai comod și mai ieftin spre și din capitala Marii Britanii, cel mai pic preț pentru Bilete de Avion spre Londra puteți vedea aici - http://bit.ly/LONDRAIEFTIN

Existența unei stații de tren chiar în terminalul aeroportului facilitează mult efortul pasagerilor de a ajunge direct în centrul Londrei (stațiile Stratford și Liverpool Street). Călătoria din aeroport spre centru Londrei durează mai putin de o oră.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri.
Decolare Chișinău KIV 20:25 Aterizare Londra SEN 21:45
Decolare Londra SEN 22:45 Aterizare Chișinău KIV 03:40 +1 (ora locală)

Londra este a 12-ea destinație la număr în portofoliul companiei aeriene Fly One și va fi operată cu o aeronavă de tip Airbus A319. FLYONE a venit pe piață cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, fapt asigurat de către personalul operațional și tehnic . Amintim că FLYONE s-a lansat în anul 2016 și în prezent, operează zboruri către 12 destinații, 7 curse regulate și 5 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Izmir, Sharm El Sheikh, Bodrum.

Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziționate pe www.zbor.md!

Коментарии