Compania aeriană Wizz Air Hungary

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km cu Wizz Air Hungary pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
Slogan
Now we can all fly.
Descriere
Wizz Air este o linie aeriană low-cost maghiară și cea mai mare linie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, cu sediul la aeroportul Vecses, și include 2 linii aeriene operaţionale: Wizz Air Ungaria (WAH, zborurile acesteia încep cu W6) şi Wizz Air Ucraina (WAU, zborurile acesteia încep cu WU).
Istoric
Compania a fost înființată în 2003, sub conducerea lui József Váradi, Directorul General Executiv al companiei. Primul zbor a avut loc pe 19 mai 2004, de la Katowice, iar în vara lui 2008, Wizz Air a devenit prima companie low-cost din Ucraina.
Primul zbor
19 mai 2004
Bagaje
Greutatea totală permisă a bagajului de cală este de 32 kg, și costă este 84 RON (20 euro) /zbor/bagaj, dacă taxa este achitată pe Wizzair.com, sau prin telefon, și 168 RON (40 euro)/zbor/ bagaj dacă se achită la aeroport. Bagajul de mână costă 10 Euro, nu are limită de greutate, însă dimeniunile nu trebuie să depășească 56 x 45 x 25 cm.
Bazele operaționale
Belgrad, București, Budapesta (sediu), Cluj-napoca, Gdańsk, Katowice (sediu), Kievv-Zhuliany, Poznań, Praga Skopje, Sofia, Târgu Mureş, Timişoara, Vilnius, Warsaw-Modlin, Wrocław
Destinaţii
66
Zboruri din oraşele
Wizz Air operează în prezent curse pe 250 de rute din Europa, reţeaua de destinaţii fiind în permanentă dezvoltare, iar pentru a menține costurile reduse, Wizz Air folosește aeroporturile secundare din marile orașe. Wizz Air zboară din Romania din următoarele orașe: Timișoara, Cluj Napoca, Targu Mureș și București. Printre destinații se află: Dortmund, Weeze, Londra, Paris, Napoli, Catania Milano, Torino, Pisa, Zaragoza, Bruxelles, Veneția, Bologna, Roma, Barcelona, Madrid, Valencia, Budapesta.
Flotă
Flota Wizz Air este constituită 41 de aeronave de tip de Airbus A320-200, vârsta medie a acestora nu depăşeşte 3 ani, fiecare cu o capacitate de 180 de pasageri, un aparat de zbor tânăr, cu tehnologii moderne.
Mărime flotă
40
Subsidiare
Wizz Air Ukraine
Persoane cheie
József Váradi (CEO), Christopher Collins (COO)
Sedii
Aeroportul Internațional Budapest Liszt Ferenc, Ungaria, Aeroportul Internațional Katowice, Polonia
Website
http://www.Wizzair.com/